figure figure

Om oss

Sovbedre.com gjør det enkelt å få best mulig søvnkomfort ved å være en transparent og lettilgjengelig kunnskapsportal innenfor senger og søvn.

Bedre søvn

Sovbedre.com handler – når alt kommer til alt – faktisk kun om én ting: Bedre søvn. I gjennomsnitt bruker vi en tredjedel av vårt liv i sengen. Derfor handler det om å sove så godt som mulig, så kropp og sinn har de beste forutsetninger for å fungere optimalt. Og det er nettopp det vi vil hjelpe til med.

Innsikt og kunnskap

Vi vil hjelpe deg til bedre søvn i form av innsikt og kunnskap om blant annet søvnoptimering, valg av seng, det beste sovemiljøet og lignende tiltak som kan få deg til å sove bedre og mer ideelt. Artikler, guider, video, undersøkelser, tester m.m. danner rammene for den innsikten og kunnskapen vi presenterer for deg.

Våre verdier

Vi har et spikret verdisett. Forbedring av søvnen handler ofte om å ha et øye for god kvalitet. Derfor er kvaliteten viktig på denne siden: De senger, madrasser, dyner osv. som vi omtaler, lever alle opp til strenge kvalitetskrav. På den måten kan du være sikker på å lese om produkter som hjelper deg til bedre søvn.

Møt senge- og søvnekspertene

Kristian

Kristian er personen som sørger for at Sovbedre.com er oppdatert med siste nytt – og den beste kunnskapen om søvnoptimering. Han er en ekspert på området!

Når ikke bruker tiden sin på å finne de beste tips og triks om optimering av søvn, studerer han og bruker mange timer på treningssenteret. Derfor vet han, om noen, hva god søvn har av betydning for en optimal hverdag.

Søren

Søren er Sovbedre.com sin sengeekspert. Det er han du skal ha tak i hvis du for eksempel vil vite forskjellen på bonell- og posefjærer. Han har tidligere arbeidet som sengeselger, noe som gir ham mye verdifull erfaring.

Til daglig studerer han og bruker mange timer på sykling. Derfor kan han også skrive under på at optimal søvn er viktig, hvis det skal presteres i hverdagen.

Vil du kontakte oss?

Skriv en e-post eller ring oss.

kontakt@sovbedre.com / +45 26 33 27 13

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Andre fakta

Vi er på kontinuerlig jakt etter ny viten om søvn og senger

Her hos Sovbedre.com ønsker vi ikke å hvile på laurbærene. Vi er hele tiden på jakt etter ny viten om søvn og senger Viten som kan hjelpe deg til bedre søvnkomfort og dermed en bedre hverdag. Vi holder et våkent øye med nye trender innenfor sengeverdenen og leser et vell av vitenskapelige artikler om søvn. 

Vår misjon er å være de beste senge- og søvnekspertene online

Vi har et klart mål om å være de beste senge- og søvnekspertene online. Det er muligens et svært ambisiøst mål, men vår misjon er urokkelig. Vi ønsker å være det foretrukne mediet når du gjerne vil vite hvordan du optimerer søvnen din, hvordan du velger den rette madrassen, hvilken bæreevne er den beste osv.

Reklamefinansiering gjør Sovbedre.com gratis å bruke

Sovbedre.com er 100% gratis å bruke. Vi har ingen «betalingsmurer» eller lignende. Innholdet du finner her på siden er altså helt fritt tilgjengelig. Dette kan la seg gjøre, da vi er reklamefinansiert. Reklamefinansieringen dekker bl.a. Sovbedre.com’s omkostninger til webhotell, vedlikehold og markedsføring.

Motta nyhetsbrev