figure figure

Derfor skal du velge en justerbar seng på 140×200

Skrevet af: Anne Larsen

En justerbar seng med størrelsen 140×200 er for mange det optimale valget. Denne størrelsen passer til de fleste behov og tar ikke så mye plass, sammenlignet med en seng i størrelsen 180×200.

På denne siden kan du finne ut av om den justerbare sengen på 140×200/«trekvartsengen» er det beste valget for deg.  Vi guider deg om sengestørrelsens fordeler og gir deg samtidig et par tips og triks til hvordan du får mest mulig kvalitet for pengene.

140×200 er en kompakt og komfortabel størrelse

Justerbare senger i størrelsen 140×200 er en kompakt og komfortabel størrelse. Den kompakte størrelse gjør sengen ideell til deg som bor i en mindre leilighet eller ikke ønsker at sengen skal fylle hele soveværelset. Selv om størrelsen er kompakt, betyr det ikke at det påvirker komforten negativt.

En seng som er 140 cm bred er ganske komfortabel – både som enkeltseng, men også som dobbeltseng. 140 cm dividert på 2 gir 70 cm. Det vil si at dere som par kan få 70 cm hver, noe som er rikelig i langt de fleste tilfeller.

Ingen sprekk i midten med justerbar seng på 140×200

En annen og meget stor fordel ved å vælge en justerbar seng i størrelsen 140×200 er, at du slipper den irriterende sprekken i midten. De aller fleste 140×200 luksus justerbare senger er nemlig laget i ett. Det betyr at du slett ikke blir irritert av revnen i midten – og det kan være en stor fordel for den samlede søvnkomforten.

Det å sove på en madrass som ikke bærer preg av en sprekk i midten, er ytterst tilfredsstillende. Det gir deg følelsen av en større seng, da du ikke kan fornemme hvor midten av sengen er. På den måten vil de før omtalte 70 cm til hver, føles som mer – og det gir deg en bedre søvnkomfort.

Vi anbefaler: Kjøp din justerbare 140×200 seng online

Hvis du allerede nå har besluttet deg for at du gjerne vil kjøpe en 140×200 justerbar seng, så vil vi anbefale deg å kjøpe sengen på nettet. Det er nemlig en lang rekke fordeler ved å kjøpe online fremfor i en fysisk forretning. Disse fordelene kan du lese mer om nedenfor.

Du får mer for pengene

Den største fordelen er at du får mer for pengene. I 9 av 10 tilfeller vil du gjøre et mye bedre kjøp på nettet, hvis du kikker på kvalitet i forhold til pris. Så hvis du luker å få mest mulig ut av dine surt opptjente penger, så er det ingen tvil om at du skal finne din neste justerbare seng på internett/hos en online forhandler.

Adgang til et større utvalg

En annen stor fordel ved å åpne opp for å handle på internett, er at du får tilgang til et mye større utvalg. Ved hjelp av få klikk kan du se flere hundre forskjellige justerbare senger i størrelse 140×200. På den måten er du ikke begrenset til en enkelt butikks utvalg. På internett har du jo i teorien adgang til hele verdens utvalg. Og jo større utvalg, jo lettere kan du finne akkurat den sengen som passer best til deg og din kropp.

Vi anbefaler denne forhandleren av justerbare senger på 140×200

Hvis vi her hos Sovbedre.com skal anbefale deg en forhandler, så blir det den danske online sengeforretningen Bedre Nætter. Grunnen til at vi anbefaler Bedre Nætter, skyldes at de har et utvalg som gir det maksimal kvalitet for pengene.

I tillegg er de «eksperter på senger og søvn», dermed kan du være sikker på å bli guidet frem til den best mulige sengen til deg. Du kan for øvrig få gratis veiledning av Bedre Nætters personale direkte på deres hjemmeside. Veiledning som er verdt å benytte seg av, hvis du gjerne vil sove så godt som mulig.

Motta nyhetsbrev