figure figure

Dobbeldyne med dun – Et godt valg!

Skrevet af: Anne Larsen

La oss slå det fast med det samme: En dobbeldyne med dun er i 9 av 10 tilfeller et glimrende valg av dyne, hvis du gjerne vil sove komfortabelt. Dundyner kjennetegnes nemlig av å være noe av det beste du kan få. Alternativene er fjær- og fiberdyner, og de er ikke på langt nær av samme kvalitet som dyner med dun.

I denne artikkelen har vi funnet tre gode og fornuftig prisede forslag til dobbeldyner med dun. Derfor anbefaler vi deg å lese med her, hvis du gjerne vil ha et par tips og triks med på veien, når du skal finne din nye dyne.  

De tre dobbeldyne med dun er laget av Ringsted Dun

Innen vi gir deg en nærmere beskrivelse av de utvalgte dun dobbeldynene, så skal du vite at de tre dynene er laget av Ringsted Dun. Ringsted Dun er en av de beste – hvis ikke den beste – produsenten av dyner. Kvaliteten er svært høy, produksjonsforholdene er topp og prisene er ganske fornuftige. Du trår garantert ikke feil, om du velger å kjøpe en dyne fra Ringsted Dun.

Det finnes selvfølgelig andre gode produsenter av dyner, men dem har vi ganske enkelt ikke nok erfaring med til å kunne anbefale. Derfor har vi holdt oss til Ringsted Dun, som vi kjenner ganske godt – og som vi trygt kan anbefale til deg.

Klodshans – Lun dobbeldyne med 90% moskusdun

Klodshans er ikke bare navnet på et H.C. Andersen eventyr, det er også navnet på en ytterst komfortabel dyne fra Ringsted Dun. Klodshans består av 90% moskusdun, er konstruert med 8×8 kassetter og tilhørende kuldebroer.

Denne dynen gir deg svært mye kvalitet for pengene. Moskusdun er nemlig kjent for å være noen av det beste og mest komfortable å sove i, sammenlignet med ande- og gåsedun.

Se prisen på Klodshans hos Bedre Nætter

Snedronningen – Lun dobbeldyne med 100% gåsedunsfyll

Snedronningen høres umiddelbart noe kaldt og kynisk ut, men det er absolutt ikke tilfellet med denne dobbeldynen med dun.  Her er det snakk om en varm og imøtekommende gåsedunsdyne, som også består av 8×8 soner.

Snedronningen er for øvrig en dobbeldyne som kan brukes hele året rundt, da den betegnes som «lun». Er du på utkikk etter en sommer- eller vinterdyne, bør du henholdsvis gå etter følgende betegnelser. Kald eller varm.

Se prisen på Snedronningen hos Bedre Nætter

Svinedrengen – Lun dobbeldyne med 90% moskusdun

Svinedrengen er en dobbeldyne med dun – nærmere bestemt 90% moskusdun. Denne dynen er det perfekte kjøpet hvis du er på jakt etter høy kvalitet, som garantert har en positiv effekt på søvnkomforten din. Denne dobbeldynen med dun, er konstruert med 7×7 kassetter.

Svinedrengen kjennetegnes ved at den er luftig og ytterst komfortabel å sove under. I tillegg lever den selvfølgelig opp til de strenge allergi- og kvalitetskravene, derfor er den særlig egnet til deg som har tendenser til allergiske reaksjoner (les mer om allergi her).

Se prisen på Svinedrengen hos Bedre Nætter

Motta nyhetsbrev