figure figure

Dobbeltseng med oppbevaring & skuffer

Skrevet af: Anne Larsen

Når du skal ut og kjøpe en ny dobbeltseng er det en rekke valg som skal treffes. Typen seng står høyt på listen hos mange – skal det være en vanlig sengeramme, eller kontinentalseng? Hva slags madrasser teller også… En hel madrass eller todelt? Pocket- eller multipocketfjærer? Materialer osv…

Nå skal vi gi deg ett ekstra valg! Hvis dere mangler lagringsplass i hjemmet, skal dere ikke da vurdere å bruke tomrommet under sengen? For det er kun én ting vi aldri får nok av i norske hjem; nemlig oppbevaringsplass! Skap og skuffer har en lei tendens til å fylles opp langt raskere enn vi liker å tro.

Da kan det jo være greit å utnytte den muligheten en dobbeltseng gir.

Her har vi sett på fire populære dobbeltsenger med oppbevaring og skuffer – og disse gir opptil 400 liter med oppbevaringsplass i skuffene under sengen.

Messina – Furu Olje

Denne minimalistiske sengen fra Messina, er laget i flott nordisk funkisdesign. Dobbeltsengen er laget i heltre furu, dermed blir den meget solid. Med oljet treverk blir sengens overflater noe taktile med et rustikt look. Det rustikke gir en spennende kontrast til det svært stilrene uttrykket for øvrig.

De romslige skuffene under sengen tilfører soverommet tiltrengt ekstra oppbevaringsplass. Til denne Messina furusengen kan du kjøpe med hyller, eller en ekstra høy sengegavl. Standardstørrelse er 180 x 200 cm, men mot et lite tillegg leveres sengen også i størrelsen 200 x 200 cm.

Les full beskrivelse av sengen her

Motta nyhetsbrev