figure figure

Eksklusive senger på tilbud

Skrevet af: Anne Larsen

Forestill deg, at du hver eneste morgen våkner frisk og uthvilt. Du har ikke vondt noen steder og kroppen din føles 100% klar til dagens gjøremål. Høres dette ut som noe for deg? Hvis ja, så er det ingen tvil om at du skal ha en eksklusiv seng.

Eksklusive senger på tilbud gir deg overskudd i hverdagen

Den store fordelen ved å velge en eksklusiv seng, det er at du får en seng som består av noen av de beste materialene på markedet. Det betyr høy kvalitet og ikke minst en seng som gir deg den optimale støtten som du har bruk for – gjennom hele nattesøvnen.

Vi har undersøkt markedet for noen av de beste luksussengene til en riktig pris. Nærmere bestemt har vi funnet fem fornuftige senger på tilbud. Tilbud som er svært vanskelige å si nei til, hvis du er på jakt etter en luksuriøs seng til en god pris. Alle de fem tilbudene er funnet hos forhandleren Bedre Nætter. Klikk her – Hvis du vil se deres komplette utvalg av eksklusive senger.

5 tilbud på eksklusive senger du IKKE kan si nei til

 

Nordkap – Kontinentalseng på tilbud – Satt ned fra 14 199 kr.

Nordkap er en kontinentalseng i den billige enden av prisskalaen. Det betyr dog ikke at den ikke kan betegnes som luksus – for det er den! Denne kontinentalsengen består av to rammemadrasser av god kvalitet, samt en vendbar springfjærmadrass med komfortable posefjær. Som «prikken over i’en», øverst har den en overmadrass som sørger for å gi deg ekstra komfort.

Alt i alt er det snakk om en god kontinentalseng på tilbud. Vi vurderer i hvert fall prisen til å være alt for lav, i forhold til den kvaliteten du får.

Se tilbudsprisen hos forhandleren BedreNætter.no 

 

Jupiter No. 1 – Justerbar seng på tilbud – Set til KUN 9.999 kr.

Jupiter No. 1 er en av de mest solgte sengene i Danmark – og det er ikke overraskende. Her får du nemlig en justerbar seng i luksusklassen, for en ganske fair pris. Sengen er danskprodusert, som er en garanti for høy kvalitet. I tillegg består den justerbare sengen av de komfortabelt pocketfjærene som sikrer optimal støtte.

Hvis vi skal velge en luksus justerbar seng til under 10 000 kr, så er Jupiter No. 1 uten tvil vårt beste forslag. Du får ikke bedre kvalitet til denne prisen.

Se tilbudsprisen hos forhandleren BedreNætter.no 

 

Bergen by BN – Seng på tilbud – Satt ned fra 16 999 kr.

Hvis du ikke er på jakt etter en luksuriøs kontinental- eller justerbar seng, men bare vil ha en enkel eksklusiv seng, så er det ingen tvil om at Bergen by BN fortjener å bli sett nærmere på. Her er det snakk om to rammemadrasser og overmadrass, som utgjør det vi mener er en glimrende luksusseng for sin pris.

Bergen by BN består av danskproduserte rammemadrasser med latex polstring og pocketfjærer. Denne kombinasjonen av polstring og fjærer sikrer deg en nattesøvn som garantert er bedre enn naboens (med mindre han har en av de fem sengene på tilbud på denne siden). De to rammemadrassene er utstyrt med fem komfortsoner, som betyr at hele kroppen din får optimal støtte – uansett om det er snakk om hodet, ryggen, korsryggen eller føttene. Hele kroppen blir støttet optimalt.

Se tilbudsprisen hos forhandleren BedreNætter.no

 

Senses Lux – Justerbar seng på tilbud – Satt ned fra 29 999 kr.

https://vimeo.com/181904970

Senses Lux er – som navnet antyder – en luksusseng i den høyere klassen. Her er det snakk om en justerbar seng, som først og fremst består av en Cooltex-polstring for temperaturregulerende komfort. En funksjon som er meget undervurdert, i forhold til hvor stor innflytelse den har på nattesøvnen din.

Senses Lux er en danskprodusert, nærmere bestemt i Horsens, hos European House of Beds. Det betyr ganske enkelt at dyktige håndverkere og designere står bak dette prakteksemplaret av en justerbar seng. Madrassen er springfjærmadrass med pocketfjærer og den er ytterst behagelig å ligge på (vi har prøvd den). Komforten blir fullendt av overmadrassen med en kjernehøyde på 60 mm.

Velger du å kjøpe Senses Lux, så skal du vite at du kan velge fritt mellom en latex eller celsius overmadrass. Om du velger det ene eller andre, avhenger av dine personlige behov. Hvis du er i tvil om valg av overmadrass, anbefaler vi at du blir veiledet av en sengeekspert hos Bedre Nætter, før du gjennomfører et kjøp.

Se tilbudsprisen hos forhandleren BedreNætter.no 

 

Airpur Heaven – Justerbar seng på tilbud – Satt ned fra 49 999 kr.

Vår oversikt over “tilbud på eksklusive senger” skal selvfølgelig avsluttes med manér: Derfor har vi valgt denne justerbare sengen med navnet Airpur Heaven. Vi vil gå så langt som å kalle den sengenes svar på Rolls Royce. Her får du nemlig en av de absolutt beste justerbare sengene som kan kjøpes i Norge.

Airpur Heaven er en super-luksusseng på tilbud og den er produsert i Danmark. Den består av miljøvennlige og bæredyktige materialer. Sengen kjennetegnes ved å være trykkavlastende, ventilerende og pustende.

En av grunnene til at Airpur Heaven er en av de beste sengene på markedet, det er den ytterst komfortable madrassen. Madrassen er bygget opp av hele fem lag (fra bunn til topp):

  1. Holdbart bæreskum med høy formstabilitet
  2. 7 komfortsoner med kvalitets posefjærer
  3. Trykkfordelingslag for optimal støtte
  4. Komfortlag av Waterlilly skum
  5. Trekk med ventilasjonshull for å gjøre sengen så pustende som mulig

Alle disse lagene er med på å gjøre komforten ekstraordinært høy. Vil du sove som en konge? Da er Airpur Heaven det perfekte valget.

Se tilbudsprisen hos forhandleren BedreNætter.no

 

Tilføy «et ekstra lag luksus» med en overmadrass

En god og enkel måte å gjøre din nåværende seng mer luksuriøs, det er ved hjelp av en overmadrass. Overmadrassen er det perfekte «redskap» for å tilføye ekstra luksus til sengen din. En madrass på toppen av sengen er med på å gjøre søvnkomforten bedre og ikke minst yte en mer optimal støtte til deg.

Latex eller memory overmadrass?

Om du skal ha en overmadrass av latex eller memoryskum avhenger mye av dine personlige behov. Derfor foreslår vi at du leser vår guide til overmadrasser. I guiden kan du også lese om hvordan du helt gratis og uforpliktende kan få ekspertrådgivning i valg av overmadrass – rådgivning direkte på din PC.

Luksuriøse senger gir deg bedre nattesøvn

Her hos Sovbedre.com vil vi til enhver tid anbefale deg å kjøpe luksusseng. En luksusseng bidrar virkelig til å gjøre din søvn så god som mulig. Senger som består av luksuriøse materialer, vil med all sannsynlighet støtte kroppen din på den mest optimale måte. Og jo bedre kroppen din blir støtter når du sover, jo mer frisk og uthvilt vil du føle deg.

Optimér din dyne og pute

Når du har kjøpt din eksklusive seng på tilbud, så har du et godt fundament for god nattesøvn på plass. Neste skritt mot en enda bedre søvn er å optimere på andre faktorer – for eksempel dynen og puten.

Som du sannsynligvis har merket, så finnes det et vell av forskjellige dyner og puter på markedet. Derfor kan det – naturligvis – være vanskelig å skille dårlig fra godt. La oss hjelpe deg!

Hvis du virkelig drømmer om å sove så godt som mulig, så anbefaler vi at du velger en dyne med høy bæreevne. En høy bæreevne er typisk fra 10 og oppover. Hvis du vil ha en skikkelig luksusdyne, så bør du gå etter bæreevne på 12 eller 13. En slik dyne vil garantert være med på å gjøre nattesøvnen din noen prosenter bedre.

Har du hørt om Ringsted Dun?

Hvis du mangler en ny dyne og pute, så synes vi du bør ta en nærmere kikk på Ringsted Dun. Ringsted Dun er en dansk, og svært anerkjent, produsent av dyner og puter. Vi er ikke redde for å si at Ringsted Dun lager noen av de beste dynene og putene på markedet. Dynene har en høy bæreevne og putene er i en klasse for seg.

God kost og jevnlig mosjon vil komplettere din søvnkomfort

Spiser du sunt? Trener du jevnlig? Hvis du gjør det, så kan du se frem til en god nattesøvn. Kost og mosjon har nemlig en forholdsvis stor betydning for hvor godt du sover om natten. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du er oppmerksom på din kost og dine mosjonsvaner.

I forbindelse er det verdt å nevne, at du slett ikke behøver å løpe en maraton hver eneste dag for å sove godt. En gåtur på ca 30 minutter er faktisk rikelig for å gjøre kroppen i bedre stand til å sove godt og optimalt.

Det samme gjør seg gjeldende med kosten. Hvis du har vansker med å gjøre radikale endringer i kosten din, så start med små forbedringer! Skru ned inntaket av sukker og fett – og du vil raskt oppdage at søvnen din blir mer optimal.

Motta nyhetsbrev