figure figure

Billig rammemadrass – Slik finner du den beste!

Skrevet af: Anne Larsen

Det finnes mange gode grunner til å kjøpe en billig rammemadrass. For det første er det mulighet for å spare penger. Og for det andre kan billige rammemadrasser være like gode som dyre madrasser. Det handler bare om å være god til å finne de riktige tilbudene.

Det at å finne de riktige tilbudene på rammemadrasser, det vil vi her på siden hjelpe deg med. Vi har laget en kort og konkret guide til å finne de beste, billige rammemadrasser.  Så les med her hvis du gjerne vil gjøre en ekstraordinær god handel, få stor verdi for pengene dine og ikke minst: Unngå å betale for mye for din rammemadrass.

Guide: Slik finner du en god og billig rammemadrass

Størrelsen: 120×200, 140×200, 160×200 eller 180×200?

Det første du skal tenke over, det er størrelsen på din kommende rammemadrass. Hvor stor størrelse har du bruk for? Hvis du er alene, kan du med fordel nøye deg med en 120×200. Skal rammemadrassen derimot brukes av to, vil en 160×200 eller 180×200 være det opplagte valget.

Fastheten: Bløt, medium eller hard?

Neste trinn er å velge fasthet. Skal rammemadrassen være bløt, medium eller hard? Valg av fasthet avhenger i stor grad av vekten din. Fastheten er en av de viktigste parametre i forhold til hvor godt du kommer til å sove. Derfor er det svært viktig at du bruker rikelig med tid på dette punktet, så du er sikker på å få valgt den rette fastheten til din rammemadrass.

Kjøp rammemadrass på nettet: Så får du mest verdi for pengene

Dette tipset er det viktigste i forhold til å finne en god og billig rammemadrass, hvor du får maksimal verdi for pengene. Kort fortalt bør du kjøpe din rammemadrass på nettet, hvis du vil ha den billig.

Fordelen ved å kjøpe hos online forhandlere av senger og madrasser er at de som oftest har færre omkostninger til butikk, lager og lignende, hvilket gjør dem i stand til å sette ned prisene i forhold til de fysiske forretningene.

Få gratis ekspert-veiledning i valg av fasthet her

Finn en forhandler hvor du kan prøve rammemadrassen i ditt EGET hjem.

Velger du å kjøpe din billige rammemadrass på nettet, så anbefaler vi at du finner en forhandler som lar deg prøve madrassen i ditt eget hjem. På den måten får du de beste mulighetene for å finne akkurat den rammemadrassen som er best for deg. Dessverre er det de færreste online forhandlere som tilbyr prøveperioder i ditt eget hjem. Heldigvis har vi funnet en forhandler som gir deg en prøveperiode på hele 30 dager.

Den forhandleren heter BedreNætter.dk (du kjenner dem kanskje fra TV-reklamene?). Vi anbefaler særlig Bedre Nætter grunnet deres Trustpilot-score på imponerende 9,4 ut av 10 (sjekket i slutten av januar 2017).

På illustrasjonen nedenfor kan du hvordan det hele foregår, hvis du ønsker å prøve rammemadrassen i 30 dager.

En billig rammemadrass behøver ikke å være dårlig

Selv om en rammemadrass er billig, så behøver det definitivt ikke å være ensbetydende med at den er dårlig – tvert i mot. Du kan saktens finne billige rammemadrasser som får deg til å sove som en drøm. Som nevnt tidligere handler det «bare» om hvor god du er til å finne de beste tilbudene på markedet.

Det tar mer enn 5 minutter

Det er ingen tvil om at det tar mer enn fem minutter å finne de beste tilbudene på rammemadrasser. Derfor er du nødt til å ofre noe tid, hvis du vil gjøre deg forhåpninger om å gjøre en ekstra god handel.

Ved å bruke en time eller to vil du øke sannsynligheten for å finne ditt livs beste rammemadrass-tilbud ganske betraktelig. Sett deg ned med en kopp kaffe, litt god musikk på anlegget og bruk tid på å finne de beste tilbudene på kvalitetsfylte rammemadrasser. Det vil gjøre din fremtidige søvn til den beste noensinne.

120×200, 140×200 og 160×200 er de mest populære størrelser

Størrelsene 120×200, 140×200 og 160×200 er de mest populære, når folk er på jakt etter billige rammemadrasser. Hvordan kan det ha seg? Det er et spørsmål det er vanskelig å svare på. Valg av størrelse avhenger i stor grad av personlige behov og preferanser.

Har du behov for å vite mer?

Hvis du føler at du mangler svar på konkrete spørsmål om rammemadrasser, så si endelig fra. Vi vil med glede hjelpe og svare deg, så søvnen din kan bli bedre – så du kan få et bedre liv. Still dine spørsmål i kommentarfeltet nedenfor, og vi vil gjøre vårt for at du får det best mulige svaret.

Motta nyhetsbrev